Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Burger raw din legume

Veggie Burger Raw

By Ruxandra Nica Published: februarie 11, 2015

    Desi nu au fost niciodata printre preferatii mei, cred ca am mancat o singura data in viata mea, acum vreo 20 ani :), m-am gandit sa …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Pentru a obtine faina de in, macinati semintele de in intr-o rasnita de cafea. Procesati pana cand obtineti o pudra fina.
    2. Apoi adaugati toate ingredientele in blender si procesati.
    3. Dati amestecului obtinului o forma rotunda de chiftele, de dimensiuni egale, puneti-le in tava deshidratorului si lasati-le la o temperatura de 35 grade, timp de aproximativ 16 ore, in functie de cat de bine le doriti facute.
    4. Le puteti pastra aproximativ 5 zile in frigider.
    5. Il adaugati in chifla raw, alaturi de o felie de salata verde, rosie si orice dressing doriti si serviti.
    Print Friendly, PDF & Email




    4 thoughts on “Burger raw din legume

    1. Mihaela

      Si eu as f curioasa sa incerc. Nici pe mine nu ma atrag asa mult burgerii, dar din cand in cand merg. 🙂 As fi tare curioasa de o paine raw, daca aveti reteta. 🙂 Multumesc din inima! <3

      Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *