Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Brownie raw cu piersica si ghimbir

Piersici

Dragi prieteni, incepem un 2015 dulce si sanatos, cu o brownie raw cu piersica deshidratata? :)

Brownie raw cu piersica si ghimbir

By Ruxandra Nica Published: ianuarie 1, 2014

  • Portii 12-24

Dragi prieteni, incepem un 2015 dulce si sanatos, cu o brownie raw cu piersica deshidratata? 🙂

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pentru a obtine faina de in, introduceti semintele de in intr-o rasnita si macinati bine pana cand obtineti o pudra.
  2. Introduceti in blender toate ingredientele, mai putin 1/4 ceasca piersica deshidratata. Procesati folosind lama in forma de "S" pana cand compozitia este bine incorporata.
  3. Puneti aluatul intr-un bol larg.
  4. Adaugati bucatile de piersica si framantati putin cu mana.
  5. Intindeti uniform compozitia in forma pe care doriti sa o folositi si lasati-o la congelator cel putin 1 ora, sau peste noapte.
  6. Idei de ornare: Puteti unge usor cu miere, iar apoi sa adaugati cubulete de piersica deshidratata, sau ghimbir. Sau puteti adauga un strat de ciocolata raw. Savurati!! 🙂
    Print Friendly, PDF & Email




    7 thoughts on “Brownie raw cu piersica si ghimbir

    1. cerasela

      Foarte bine arata , ador Brownie, azi am facut unul, tot in varianta raw .Data viitoare voi incerca varianta ta 🙂 Multumesc de retete !

      Reply
    2. cerasela

      Foarte bun ! Mi-a placut foarte tare aroma din pliculetele de ceai ( am gasit ceai de piersica cu mango ) , o sa folosesc tehnica asta si la alte retete 🙂
      Multumesc Ruxandra !

      Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.