Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Brownie raw cu menta si cafea

Trufe raw cu menta si cafea

By Ruxandra Nica Published: noiembrie 10, 2014

  • Portii 12 Portii
  • Prep: 10 minute

Aceasta delicioasa prajitura a fost printre preferatele degustatorilor maRaw. Poate fi servita atat ca prajitura, tort, sau chiar sub …

Ingrediente

  • 2 cani curmale (fara samburi si inmuiate timp de 10 minute inainte in apa, peste care se adauga un varf cutit sare de Himalaya)
  • 2 cani Nuci (hidratate cel putin cu 4 ore inainte)
  • 2 linguri cacao raw
  • 1/2 cana menta proaspata
  • 1 shot espresso (puteti folosi esenta de cafea, dar gustul va fi putin diferit)
  • 1 varf cutit sare Himalaya
  • 1/2 pahar cacao boabe (pentru ornat daca o serviti ca prajitura sau tort)

Mod de preparare

  1. Puneti nucile in blender, procesati pana cand obtineti o textura fainoasa. Aveti grija sa opriti blenderul la timp, deoarece un timp indelungat de procesare, poate duce la obtinerea unei texturi lipicioase, datorata uleiului ce-l contin.
  2. Adaugati cacao si sarea de Himalaya, procesati pana se vor omogeniza.
  3. In timp ce blenderul merge, adaugati shot-ul de cafea, menta si curmalele, pana ce se formeaza o textura complet omogenizata.
  4. Intindeti compozitia in forma si lasati-o la frigider timp de 30 minute.
  5. Dupa ce se serveste, se va pastra la frigider.
Print Friendly, PDF & Email




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *