Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Branza raw din migdale

Din 350 gr migdale crude, pe care le-am lasat cateva ore la inmuiat, am facut lapte asa: le-am adaugat in blender, cu apa pana la nivelul migdalelor si le-am procesat, apoi am strecurat laptele obtinut printr-o sita deasa, sau un saculet de tifon. Pulpa migdalelor, am strans-o in saculetul de tifon si am asezat-o deasupra unei  strecuratori, timp de 12 ore, la temperatura camerei:Dupa acest timp, am scos rezultatul din saculet, adica branzica pufoasa, asemanatoare cu o branza de vaca sau urda, (sau un amestec din astea doua), cu o consistenta destul de cremoasa, din care am facut bilute, cam de 50 gr fiecare. Am adaugat putina sare, ceapa verde tocata fin in cateva, marar in altele, boia de ardei dulce, masline tocate marunt, ardei rosu, sau orice alta verdeata aromatica doriti, le-am tavalit la alegere prin : patrunjel, oregano, busuioc, boia de ardei dulce ( sau picanta), seminte de susan sau de in si rezultatul a fost delicios.

Am servit-o cu un amestec de vlastari din salata verde si rosie, rucola, rosii cherry, cateva nuci de caju, stropite toate cu ulei de masline si otet de mere :)

 

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *