Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Biscuiti raw cu bucati de ciocolata

Dragi prieteni incepem saptamana sanatos, cu un mic dejun deliciiiiooos. Acesti biscuiti raw pot fi serviti alaturi de lapte de migdale, de nuci, sau chiar de un macaccino. Mmmmm, buni de tot! Daca ii incercati, va rog sa-mi spuneti si parerea voastra :).

Reteta pentru bucatile de ciocolata (raw chocolate chip) o gasiti aici.

Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Biscuiti raw cu bucati de ciocolata

Biscuiti raw cu ciocolata

By Ruxandra Nica Published: iulie 31, 2014

    Dragi prieteni incepem saptamana sanatos, cu un mic dejun deliciiiiooos. Acesti biscuiti raw pot fi serviti alaturi de lapte de …

    Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Pentru a face faina de ovaz, puneti 1 ceasca de ovaz crud in blender si procesati pana cand devine pudra. Sa nu procesati si celelalte 2 cani de ovaz, acestea sunt numai pentru a conferi textura dorita.
    2. Adaugati peste faina de ovaz celelalte ingrediente, mai putin uleiul de cocos. Procesati pana cand se omogenizeaza.
    3. In timp ce blenderul merge, turnati uleiul de cocos, pe care il lasati anterior in apa calduta, pana devine lichid. S-ar putea sa fie nevoie sa opriti blenderul de cateva ori pentru a amesteca putin compozitia.
    4. Asezati compozitia obtinuta intr-un vas si amestecati pana cand obtineti textura dorita. Cu ajutorul unei linguri de inghetata, faceti bilute mici, ca de trufe, apoi intindeti-le cu podul palmei. Introduceti bucatile de ciocolata in interior.
    5. Puneti biscuitii obtinuti pe hartia din interiorul deshidratorului si lasati la deshidratat 1 ora la temperatura de 45 grade, apoi reduceti la 35 grade timp de 8 ore.
    Print Friendly




    5 thoughts on “Biscuiti raw cu bucati de ciocolata

    1. Ligia

      2 cani de ovaz fulgi? Ca nu am inteles prea bine, si eu asa am folosit, fulgi. Dar au iesit minunati oricum si au fost devorati de toata ceata de pitici :)

      Reply
      1. Ruxandra Nica Post author

        :) Ma bucur ca v-au placut tuturor!! 2 cani de ovaz, iar aditional, 1/2 de ceasca se va procesa in blender pentru a obtine faina de ovaz. Apoi se amesteca toate in blender si se proceseaza :).

        O seara frumoasa,
        Ruxandra

        Reply
    2. iuliana

      buna Ruxandra….spune-mi te rog ce inseamna un blender bun, si cam ce putere treb sa aiba sa poata procesa ingredientele de mai sus?
      Vreau sa cumpar unul si cu un buget nu prea mare doresc sa achizitionez ceva bunicel. multumesc si o zi buna

      Reply

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

    Current ye@r *