Urmareste-ne pe Facebook si nu rata nicio stire sanatoasa!

Batoane raw cu lamaie si caise deshidratate

Aceste batoane sunt un amestec de arome si savoare. Cand le-am oferit spre degustare, am fost foarte bucuroasa sa vad chipurile fericite si in acelasi timp intrebatoare ale invitatilor, incercand sa ghiceasca continutul. Este caisa, mmm.. nu, poate aroma curmalei .. sau sa fie lamaie?

Acum va las pe dumneavoastra sa-mi spuneti parerea dupa ce le gustati. Ce ziceti? Incercam? :)

Batoane raw cu gem de caise

Ingrediente

Mod de preparare compozitie

1. Introduceti in blender migdalele si procesati pana obtineti o textura sub forma de pulpa. Aveti grija sa nu lasati prea mult, sa nu le transformati in unt.

2. Adaugati restul ingredientelor si procesati pana cand se omogenizeaza.

3. Asezati jumatate din compozitie in forma pe care o utilizati si lasati-o deoparte pana cand se prepara gemul de caise.

Gem de caise raw

Ingrediente gem de caise raw:

  • 1 ceasca caise deshidratate
  • 1 ceasca capsune proaspete

Preparare gem de caise raw:

  1. In robotul de bucatarie sau in blender procesati cele 2 ingrediente pana ce obtineti o textura omogena si cremoasa.
  2. Intindeti uniform gemul desupra compozitiei obtinute anterior. Gemul de caise raw se poate servi si pe paine, la micul dejun.

Asamblare:

1. Intindeti uniform gemul desupra compozitiei obtinute anterior, apoi turnati restul compozitiei peste gem.

2. Apasati bine, acoperiti si lasati la frigider pana cand se intareste.

3. Taiati in bucati si serviti, fie ca desert, sau mic dejun.

Pofta de viata sanatoasa!! :)


Trimite prietenilorShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someoneTweet about this on Twitter
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! :)

Article banner new

Print Friendly




One thought on “Batoane raw cu lamaie si caise deshidratate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current ye@r *